Loading...

Personal Shopper

Home / Interieuradvies / Personal Shopper

Zoek je iets specifieks voor je interieur? En weet je niet waar je naar toe moet? We kunnen als gecertificeerd interieurstylist met je mee als Personal Shopper. Of we gaan zelf voor jou op zoek. In dit blog lees je er meer over.

Verrassend contrast
Help: interieurkeuzes! Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel moois te koop. Het aanbod interieuraccessoires en meubels is erg groot. En dan al die kleuren. Hoeveel tinten wit zijn er wel niet? En welke materialen combineren mooi bij elkaar? Misschien zoek je juist wel een verrassend contrast voor je interieur. Maar hoe?

Onzeker
We worden er soms alleen maar onzeker van. En daarom zijn wíj er! Wij gaan graag met je mee op pad om je hierbij te adviseren. Op dit moment zijn we bezig met leuke interieurprojecten. We helpen mensen om hun woonwensen om te zetten in een interieurplan. Maar je hebt niet altijd een compleet interieuradvies nodig. Misschien zoek je alleen een bank en lukt dat gewoon niet. Dan gaan wij met jou op zoek naar die bank die bij jou past.

Jouw woonwensen
We gaan naar de winkel(s) in de woonstijl die jij leuk vindt of die wij voorstellen. Je geeft aan waarnaar je op zoek bent. Samen bekijken we wat het meest passend is bij jouw verwachtingen.

We kunnen ook handelscentra bezoeken als je dat wenst. Hier vind je verschillende winkels en leveranciers onder een dak. We noemen dit een interieurplatform.

ETC Expo
Begin deze zomer waren we in het ETC Expo in Culemborg. Dat is een van de handelscentra in Nederland. Wij hebben met een pas toegang en jij mag als gast mee. Je kunt op je gemak rondkijken en we adviseren je daarbij graag.

Budget
En ook handig om weten: we gaan uit van het principe ‘met ieder budget is leuke styling mogelijk’.

Ook kunnen we alleen voor jou op pad gaan. Als we weten wat je zoekt en wat je budget is, willen wij ook de aankopen doen of je suggesties geven met een shoppinglist. En natuurlijk kunnen we het ook komen (af)stylen bij je thuis.

Zoek je advies voor nieuwe interieuraankopen (groot of klein)? Wij helpen graag als Personal Shopper. Neem contact op. Vraag naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

Reacties(1)

  • 13 september 2016, 12:23  Beantwoorden

    Hey,
    Ik ben zelf op zoek naar goede tips voor nieuw interieur. Kunnen jullie mij nog bepaalde webshops adviseren?

Geef je reactie