Loading...

Workshop: Creëer jouw persoonlijke interieur

Home / Blog / Workshop: Creëer jouw persoonlijke interieur

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseert Buro Binnenkans twee workshops bij tuincentrum Huiting in Vianen. We kregen zoveel verzoeken binnen voor een nieuwe workshop, dat we er meteen twee aanbieden op een dag. Het thema van de workshop is ‘Creëer jouw persoonlijke interieur’. 

Wat leer je? De workshop laat je zien met welke keuzes je een persoonlijk interieur krijgt. Via woonbladen, Pinterest en Instragram krijg je veel mooie inspiratie, maar daarmee is je huis nog niet eigen. De workshop leert je welk kleurenpalet en welke woonstijl het beste bij jou past en hoe je dat vertaalt naar jouw interieur. Zodat je thuis komt in ‘jouw’ huis en niet in hetzelfde huis als dat van de buren.

Wat maak je? Na het theoretische verhaal, gaan we over op de toepassing en maak je een moodboard. We gebruiken hiervoor woonbladen, kleur- en behangstalen en stoffen, om zo een volledig plaatje te maken van jouw woonsmaak en wensen. Een moodboard geeft je inzicht in wat je mooi vindt en waar je blij van wordt. 

Wat kost het: € 37,50 inclusief materialen, drinken en lekkers

Wanneer en waar: Zaterdag 9 maart van 10.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 15.30 uur

Adres: Tuincentrum Huiting, Lexmondsestraatweg 2, 4133 LA Vianen

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je snel aan: contact of mail naar: info@burobinnenkans.nl

Zien we je bij één van deze workshops? Voor vragen neem contact op.

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

(Foto: Angeline Dobber. De gebruikte beelden in het moodboard zijn geen eigendom van Buro Binnenkans, enkel ter inspiratie.)

Reacties(0)

Geef je reactie