Loading...

Workshop interieur en Moodboard maken

Home / Blog / Workshop interieur en Moodboard maken

Op zaterdag 5 september 2020 organiseert Buro Binnenkans twee nieuwe interieurworkshops bij tuincentrum Huiting in Vianen. Samen gaan we aan de slag om jouw ideale interieurplaatje samen te stellen.  

Wat gaan we doen? Eerst krijg je een inspirerende presentatie over interieurstyling. We laten je de laatste trends van 2020 zien en geven je handige en leerzame tips & tricks voor je interieur. 

Hoe maak je een moodboard? En dan mag je zelf aan de slag. Je leert je woonstijl te ontdekken door die meteen te visualiseren in een moodboard. Met behulp van verschillende materialen, kleur- en behangstalen en sfeerfoto’s creëer je jouw eigen moodboard. 

Gaan we samen aan de slag voor jouw interieur? Geef je dan nu op voor deze creatieve en leerzame interieurworkshop!

Zaterdag 5 september van 10.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 15.30 uur

Adres: Tuincentrum Huiting, Lexmondsestraatweg 2, 4133 LA Vianen

Inschrijven: Meld je snel aan: contact of mail naar: info@burobinnenkans.nl

Review Rebekka van Rij, deelnemer van een eerdere Workshop en blogger“Een uur lang zijn we druk aan het knippen in tijdschriften, lapjes en kleurstalen. Het resultaat: we gaan allemaal tevreden naar huis met een moodboard, een heleboel handige tips, nuttige weetjes én de sfeer die we allemaal op onze ‘eigen’ manier aan ons interieur willen geven. Ik heb mijn ideeën, aangevuld met suggesties van Yolande, in beeld kunnen brengen en thuis meteen aan mijn man laten zien. Fijn om zo over te kunnen brengen wat je in je hoofd hebt. Echt een aanrader dus, deze workshop! Mocht je interieuradvies nodig hebben, dan kan ik je Buro Binnenkans van harte aanbevelen.”

Zien we je bij één van deze workshops? Voor vragen neem contact op.

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

(Foto: Kleur en Groen)

Reacties(2)

  • 21 januari 2020, 23:36  Beantwoorden

    Dag,
    Wij staan voor de uitdagende taak om een (t)huis in te richten voor 16 mensen met een beperking. Dit jaar wordt het gebouwd in Vianen. Zie jij dit als een mooie maatschappelijke uitdaging? Helaas is er geen geld voor extern advies maar vrijwillige hulp wordt heel dankbaar aanvaard. En natuurlijk kunnen we voor sponsoren mooi reclame maken. Vind je het wat? Neem contact op met stichting de .

    • 24 januari 2020, 14:58

      Dank voor deze vraag voor dit mooie project. Ik heb vanmiddag een reactie gestuurd naar uw mailadres.

Geef je reactie