Loading...

Interieurontwerp

Home / Interieurontwerp

Ga je (ver) bouwen of verhuizen? Misschien zit het plaatje wel in je hoofd hoe je interieur eruit moet zien, maar heb je geen idee hoe je dit vorm moet geven? Schakel professioneel advies in om voor de inrichting van jouw (nieuwe) huis een zorgvuldig samengesteld interieurontwerp te maken. Dan ga je met een duidelijk en doelgericht ontwerp je verbouwing of verhuizing in.

We helpen je graag met een persoonlijk interieurontwerp op maat. Samen ontwerpen we waar je naar zoekt: een interieur dat aansluit bij jouw behoeften en het beste bij jouw leefsituatie past. 


Bij je thuis inventariseren we je woonstijl, wensen, mogelijkheden en budget. Samen overleggen we welke aanpak bij jullie past en wat jullie wensen om tot een mooi plan te kunnen komen. Dit intakegesprek is geheel vrijblijvend.

We gaan aan de slag met jouw wensen en stijl om een interieurontwerp op maat te maken. We hebben een tussentijdse bespreking.

Daarna kun je het interieurontwerp zelf uitvoeren. Ook kunnen we je helpen met de realisatie van het interieurontwerp. Tenslotte is het mogelijk om Buro Binnenkans de ruimte te laten stylen. We zetten dan voor jou de puntjes op de i om het totaalplaatje mooi af te stylen.

Voorkom keuzestress en miskopen. Laat je ontzorgen met een professioneel interieurontwerp met creatieve oplossingen en op elkaar afgestemde materialen.

Een uitgewerkt totaal interieurontwerp is vanaf €2950,- Afhankelijk van de ruimte en je wensen. Prijzen zijn inclusief btw. Buiten Renswoude wordt een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.

Misschien heb je hele andere interieurwensen of woonvragen. En wil je alleen een nieuw meubelplan, een uitgewerkt kleuradvies of een 3D impressie. We denken in oplossingen en helpen je graag met persoonlijk advies. Informeer naar de mogelijkheden. Uurtarief: €95,-

Benieuwd wat we met een interieurontwerp voor jouw verbouwing of verhuizing kunnen betekenen? Neem contact op.