Loading...

Interieurontwerp

Home / Interieurontwerp

Zit het plaatje in je hoofd hoe je interieur eruit moet zien, maar heb je geen idee hoe je dit vorm moet geven? En wil je daarom een inspirerend interieurontwerp?

Dat kan de woonkamer zijn, de keuken, een kinderkamer of een andere ruimte.

We helpen je graag met een persoonlijk interieuradvies op maat. Samen ontwerpen we waar je naar zoekt: een huis waarin je je thuis voelt.


Bij je thuis inventariseren we je woonstijl, wensen, mogelijkheden en budget. Dit intakegesprek van een uur is geheel vrijblijvend.

We gaan aan de slag met jouw wensen en stijl om een advies op maat te maken.

Tijdens het adviesgesprek ontvang je het interieurontwerp bestaande uit:

moodboard sfeer
plattegrond met indelingsplan op schaal
kleur- en materiaaladvies
uitgewerkt meubelplan
uitgewerkt plan accessoires & klein meubilair
advies voor verlichting

Daarna kun je het interieurplan zelf uitvoeren. Als het wenselijk is, helpen we je graag met de aankopen en het stylen. We zetten dan voor jou de puntjes op de i om het totaalplaatje mooi af te stylen.

Buro Binnenkans ontwerpt je interieur in de stijl die jij voor ogen hebt. Het creëren van jouw thuis, dat is onze passie. Laat je inspireren met een verrassend en creatief interieurplan.

Een op maat gemaakt interieurontwerp voor een ruimte kan al vanaf €950,= inclusief btw. Afhankelijk van de ruimte en je wensen. Buiten Renswoude wordt een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.

Misschien heb je hele andere wensen of woonvragen. En wil je alleen een nieuw meubelplan, een uitgewerkt kleuradvies of een plattegrond voor de indeling. We helpen je graag met een persoonlijk advies. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij bieden je graag een passende offerte aan.

Benieuwd wat we met interieuradvies voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.