Loading...

Recensies

Home / Recensies

Dankzij het mooie interieuradvies van Buro Binnenkans hoefde ik niet meer stad en land af te reizen om alles zelf uit te zoeken. Omdat Yolande heel goed aanvoelde wat we wilden.

Het was een superfijne samenwerking en het advies heeft me zeeën van tijd bespaard! 

Anne, Utrecht

Na een prettige kennismaking in ons toen nog lege huis, hebben we inmiddels een prachtig advies gekregen. Yolande kan goed luisteren, wensen en stijlen combineren, om vervolgens met een plan te komen dat helemaal past. Wij zijn heel blij met het advies dat ons beider smaken bijeen brengt tot een harmonieuze inrichting die ons huis goed tot zijn recht laat komen.

Liza Bosman

Wij hebben Buro Binnenkans bij verschillende vraagstukken betrokken: van de kleur- en materiaalkeuze tot en met het interieurontwerp van de complete bovenverdieping van ons huis. Yolande stelt ‘haar hoofd ten dienste van haar hart’. Ze stemt met zorg af op wat wij voor ogen hebben; maakt echt verbinding met onze woonwensen en wie wij zijn, vanuit visie op interieur. Een (h)echte samenwerking die wij als heel prettig ervaren en die steeds leidt tot inspirerende resultaten!

Ook fijn: heldere planpresentatie met foto’s en suggesties voor kleuren, materialen en aanschaffen, snel schakelen, haar contacten met leveranciers (netwerk), niet op de minuut kijken. 
Zoek je iemand die jou kan helpen van je huis meer een thuis te maken, dan kan ik je Buro Binnenkans van harte aanbevelen.

Inge Wopereis, Houten

“Ons interieur is helemaal geworden, zoals we het in ons hoofd hadden. En nog veel mooier!

De kleuren, materiaalkeuzes, meubels en lampen, het hele plaatje klopt.

Yolande heeft productkennis en komt met verrassende ineterieurontwerpen en ideeën. We zijn heel blij!”

Sietske, Rotterdam Kralingen

Wat onwijs fijn en vooral ook super leuk dit Quickstyling advies van Yolande. Vooraf hadden we zelf al een Pinterestbord gemaakt van de sfeer die we graag wilden voor de woonkamer, keuken en eethoek van ons huis. 

Ideeën en inspiratie genoeg, maar inschatten wat bij elkaar en bij je huis past en dan keuzes maken is lastiger. Yolande kwam binnen en tijdens het advies kreeg onze gewenste eethoek met grote leeftafel steeds meer vorm en liet ze meteen wat ideeën en voorbeelden zien op haar laptop en kleurstalen die ze bij zich had. Ook voor de zithoek had ze goede adviezen waar we heel blij mee zijn. 

Ze heeft een prettige stijl van luisteren naar onze wensen en geeft duidelijk advies. Het woonshoppen daarna is helemaal een feest als je heel gericht en snel kunt zoeken, doordat Yolande tips heeft gegeven over merken, stijlen en leveranciers. Dankjewel, Yolande!

Bertine Cremers, Utrecht

Wat een topper met inhoudelijk veel vakkennis èn mensenkennis!

Yolande is echt oprecht betrokken en ze kan zich goed inleven. Ze begrijpt precies wat bij je past. Tegelijk prikkelde ze ons om het net even anders te doen. Het eindresultaat is prachtig geworden.

Sophie en Bas, IJsselstein

Fantastisch ontwerp met leuke elementen! Onze klanten reageren enorm positief: unieke showroom. Straalt innovatie, gezondheid, creativiteit en een jong team uit. Buro Binnenkans heeft met unieke elementen onze wensen goed vertaald in een ontwerp en daarbij ons bedrijf enorm fijn geholpen tot en met de implementatie. Enorm bedankt voor je hulp! 

Vincent, R-Go Tools

We zijn ontzettend blij met je adviezen! Het voelt heel goed hoe de meubels nu staan. Deze indeling hadden we zelf niet kunnen bedenken.

Familie van Houten

Dankzij Buro Binnenkans is ons nieuwe huis, echt ons thuis geworden!

Maaike van der Graaf, Heerde

Bedankt voor de mooie interieur-ideeën voor ons nieuwbouwhuis. We zijn zo blij met het eindresultaat. In één woord: prachtig!

Karen de Nooijer, Leidsche Rijn