Loading...

Recensies

Home / Recensies

We zijn super tevreden over de Quickstyling. Je voelde ons helemaal aan. Door jouw goede advies heeft ons interieur een totaal andere look gekregen met veel meer warmte en sfeer.

Arie en Martine Schram

Na een prettige kennismaking in ons toen nog lege huis, hebben we inmiddels een prachtig advies gekregen. Yolande kan goed luisteren, wensen en stijlen combineren, om vervolgens met een plan te komen dat helemaal past. Wij zijn heel blij met het advies dat ons beider smaken bijeen brengt tot een harmonieuze inrichting die ons huis goed tot zijn recht laat komen.

Liza Bosman

Wij hebben Buro Binnenkans bij verschillende vraagstukken betrokken: van de kleur- en materiaalkeuze tot en met het interieurontwerp van de complete bovenverdieping van ons huis. Yolande stelt ‘haar hoofd ten dienste van haar hart’. Ze stemt met zorg af op wat wij voor ogen hebben; maakt echt verbinding met onze woonwensen en wie wij zijn, vanuit visie op interieur. Een (h)echte samenwerking die wij als heel prettig ervaren en die steeds leidt tot inspirerende resultaten!

Ook fijn: heldere planpresentatie met foto’s en suggesties voor kleuren, materialen en aanschaffen, snel schakelen, haar contacten met leveranciers (netwerk), niet op de minuut kijken. 
Zoek je iemand die jou kan helpen van je huis meer een thuis te maken, dan kan ik je Buro Binnenkans van harte aanbevelen.

Inge Wopereis, Houten

“Ons interieur is helemaal geworden, zoals we het in ons hoofd hadden. En nog veel mooier! De kleuren, materiaalkeuzes, meubels en lampen, het hele plaatje klopt. Yolande heeft productkennis en komt met verrassende ideeën. We zijn heel blij!”

Sietske, Rotterdam Kralingen

Onze woonkamer is een stuk gezelliger geworden! Ook voelt het interieur warmer aan, precies zoals ik had gehoopt, ik ben helemaal tevreden. Heel erg bedankt voor de adviezen, ideeën en fantastische service.

Anneke Hubert, Culemborg

Yolande is betrokken en ze kan zich goed inleven. Ze begrijpt precies wat bij je past. Tegelijk prikkelde ze ons om het net even anders te doen. Het eindresultaat is zo mooi geworden! Echt een topper met vakkennis en mensenkennis.

Sophie en Bas, IJsselstein

Fantastisch ontwerp met leuke elementen! Onze klanten reageren enorm positief: unieke showroom. Straalt innovatie, gezondheid, creativiteit en een jong team uit. Buro Binnenkans heeft met unieke elementen onze wensen goed vertaald in een ontwerp en daarbij ons bedrijf enorm fijn geholpen tot en met de implementatie. Enorm bedankt voor je hulp! 

Vincent, R-Go Tools

We zijn ontzettend blij met je adviezen! Het voelt heel goed hoe de meubels nu staan. Deze indeling hadden we zelf niet kunnen bedenken.

Familie van Houten

Dankzij Buro Binnenkans is ons nieuwe huis, echt ons thuis geworden!

Maaike van der Graaf, Heerde

Bedankt voor de mooie interieur-ideeën voor ons nieuwbouwhuis. We zijn zo blij met het eindresultaat. In één woord: prachtig!

Karen de Nooijer, Leidsche Rijn