Loading...

Over Buro Binnenkans

Home / Over Buro Binnenkans

Buro Binnenkans wil het leven net iets mooier maken

Yolande Schroten

Yolande Schroten is het creatieve brein achter Buro Binnenkans. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Van origine heeft ze een journalistieke achtergrond. Omdat de uitlaatklep naar creativiteit trok, switchte ze naar het interieurvak en volgde de vakopleiding aan de interieuracademie. Inmiddels is ze al jaren all round interieurontwerper en oefent het vak met veel plezier uit.

Zij wordt gelukkig van mooie interieurcomposities. Die ontstaan door eenheid en rust. Haar motto is dat een huis persoonlijk wordt door details van eigenheid toe te voegen. Spanning brengt zij aan door onverwachte contrasten. Dat kan met iets ouds, iets nieuws, een beetje design of door een mix van woonstijlen. Het gaat om de goede balans in je interieur. Dát is schoonheid. Ze laat zich hierbij inspireren door bloemen, de natuur, bijzondere interieurbeelden en het alledaagse leven. In haar blog en op Pinterest, Facebook en Instagram deelt ze haar wooninspiratie graag met jou!

Waarom buro binnenkans

Verrassend

Het leven net iets mooier maken en mensen helpen met hun interieurkeuzes, dát is de passie van Buro Binnenkans.

Persoonlijk

Ze is transparant en houdt van eerlijke communicatie. De kracht van Buro Binnenkans is om goed te luisteren naar je woonwensen.

Stijlvol

Buro Binnenkans gaat met je wensen aan de slag. Met deze basis kunnen we iets moois creëren. Een sfeer waarin jij je herkent en een interieur dat echt bij je past.