Loading...

Hollandse Meester aan jouw muur

Home / Muurdecoratie / Hollandse Meester aan jouw muur

Het is je vast niet ontgaan: vintage en retro zijn in! En dat is niet zo gek ook. Er is behoefte aan het teruggrijpen naar vroeger. Kijk ook maar naar de drukte in musea. Het Rijksmuseum is razend populair.

Wandgroot

We willen nostalgie ervaren. En dat kan ook in huis. Want het is mogelijk om een Vermeer, een Rembrandt of een Van Gogh aan jouw muur te hangen. Muurmeesters zijn gespecialiseerd in het printen van oude meesters. Dit doen zij op hoogwaardig textieldoek.

Zo maak je een statement met jouw favoriete meester in je woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Het mooie is wel om hem (wand) groot te kiezen. Het kan vanaf 1×1 tot 2×3 meter.

Wisselen maar

De doeken worden gespannen in een stevig aluminium frame. En het leuke is: je kunt de print wisselen wanneer je wilt. Dus in het najaar hang je er een warme en donkere afbeelding in. En in het voorjaar kies je voor een lichtere print. Zo heb je meteen een andere look in huis. Je kunt kiezen uit meer dan 100 kunstenaars. Ze kosten vanaf € 233,-.

Vind je een print te aanwezig op je muur? Je kunt ook een detail van een oude meester op een kussen of een stoeltje printen. Piet Hein Eek doet dat ook. Hij laat afbeeldingen van klassieke schilderijen laseren op houten krukjes. Voor € 169,- heb je al een krukje in huis. Bijvoorbeeld met het melkmeisje van Johannes Vermeer erop. Een crisis kruk is Ø 33 x 47 cm groot en je moet hem zelf monteren. Met deze krukjes slaat Piet Hein Eek een brug tussen ambacht en design. En heb je meteen iets speciaals in huis.

Wil je ook iets bijzonders in je interieur, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen graag met interieuradvies. Vraag naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten

Buro Binnenkans

Reacties(0)

Geef je reactie