Loading...

Van nature mooi: groen!

Home / Groen / Van nature mooi: groen!

We willen meer groen in huis! Bloemen en planten brengen een gezellige sfeer in je interieur. Heb je geen groene vingers? Dan kun je op dit moment je hart ophalen aan de cactus. Want deze stekelige plant wint steeds meer terrein in ons interieur. Hij is onderhoudsarm, hip en past bij iedere woonstijl.

In eenvoud mooi

Cactussen zijn in alle vormen en kleuren te koop. Grijsgroen, met bloemen, groot of klein en zelfs aaibaar. Ze combineren ook goed met vetplanten. Je kunt ze in een verzameling bij elkaar zetten. Maar een bijzondere cactus kan in zijn eenvoud ook mooi zijn.

Waarom halen we zo graag groen in huis? Uit onderzoek van Akzo Nobel blijkt dat groen de tweede favoriete kleur is. En dat is niet zo gek ook. Want groen staat voor alles waar we in 2016 van houden: duurzaamheid, groei, vernieuwing en de natuur. En ook niet onbelangrijk; we worden rustig van de kleur groen.

Trendwatcher Lidewij Edelkoorts verwacht dat ons interieur in de toekomst letterlijk groener gaat worden. Door de verstedelijking wordt de behoefte aan het halen van de natuur in huis groter. Daarom halen we steeds meer elementen in huis die we met buiten associëren.

Botanische prent

Houd je wel van groen in huis, maar niet van de cactustrend? Een mooie plant of een botanische prent volstaat ook.

Ook kun je kiezen voor groen als accentkleur in een paar mooie woonitems. Want de groene trend zet zich door in het assortiment van accessoires. Van stemmig olijf- en mosgroen tot frisgroen. Alle groenschakingen zijn volop aanwezig op de markt. En als je helemaal voor groen gaat, kun je ook een wand een groentint geven.

Wil je ook iets van groen en buiten toevoegen in je interieur, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen graag met interieuradvies. Neem contact op. Vraag naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

(Bron: www.loods5.nl)

Reacties(0)

Geef je reactie