Loading...

Flamingo in huis

Home / Muurdecoratie / Flamingo in huis

Duurt je vakantie nog even en heb je al wel behoefte aan de zomer in huis? Waan je nu alvast op het strand met een vrolijke flamingo in huis. Deze pink lady vliegt vanuit het Caribisch gebied zo jouw interieur binnen.

De flamingo maakt je interieur tropischer dan ooit. De tweepotige hoogvoeter geeft een vrolijk sfeeraccent voor een zomers interieur.

Accessoire

De vogel wandelt in de vorm van verschillende accessoires gewoon jouw woonkamer binnen. Het kan al heel subtiel. Denk aan een klein kussentje in de bank, of een flamingokaart in een lijstje.

IXXI

Wil je het groter aanpakken, dat kan natuurlijk ook. Versier je wand dan met een levensgrote flamingo op een IXXI. Dan kun je er niet omheen. IXXI-wanddecoratie is afgedrukt op vierkante kaarten, die je aan elkaar koppelt.

Picknick

Je haalt met de flamingo letterlijk de zomer in huis. Vind je flamingo roze too much in je interieur? Er zijn ook gezellige flamingobekers en borden van Delight Department. Leuk voor een feestje thuis of een picknick op het strand. Een set van tien bekers koop je voor € 3,95 bij VT Wonen.

Outfit

Ook in je outfit doet de flamingo het goed. Kijk maar naar prinses Ariane. Zij droeg op Koningsdag van het Spaanse modemerk Pili Carrera, een trendy jurk met daarop flamingo trend.

Wil je ook een zomers accent in je interieur, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen graag met interieuradvies. Neem contact op, vraag naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

(Bron: www.celebrateanddecorate.com en VT Wonen)

Reacties(0)

Geef je reactie