Loading...

Hoef en Haag Interieuradvies

Home / Blog / Hoef en Haag Interieuradvies

Hoef en Haag is een sfeervol dorp in ontwikkeling aan de Lek bij Vianen (Utrecht) met stijlvolle woningen in gezellige hofjes en mooie wijken. Misschien woon je er net of twijfel je nog, of je een huis wilt kopen in Het Dorpshart, Het Lint of De Erven. 

Bij een nieuwbouwhuis moet je nadenken over de kleinste details en keuzes maken die veel geld en tijd kosten. Je hebt het huis van je dromen gekocht en je wilt van je interieur iets heel moois maken en dat wil je in één keer goed doen. Maar hoe maak je doordachte keuzes in kleuren en materialen, die fris en verrassend zijn en toch een eenheid vormen?  

Buro Binnenkans helpt je verder met onafhankelijk interieuradvies op maat. Omdat je interieur persoonlijk is, creëren we een thuis dat bij jou past. Een interieur dat origineel is en laat zien dat jij er woont. Zodat je niet in hetzelfde huis binnenstapt als je bij de buren op bezoek gaat. We hielpen andere Hoef en Haag- bewoners al op weg met een interieurontwerp. Bekijk voor meer inspiratie ons portfolio. 

Ben je op zoek naar je eigen sfeer voor je nieuwbouwwoning in Hoef en Haag? Neem voor een vrijblijvende intake contact op. Of kijk op interieuradvies en kies het advies dat bij jou past. 

Ook is Buro Binnenkans op zaterdag 26 mei aanwezig op de ZomerWeideZaterdag op het Kasteelterrein in Hoef en Haag. Zien we je daar? 

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

Reacties(0)

Geef je reactie