Loading...

Tarieven interieuradvies

Home / Tarieven interieuradvies

Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende om je interieur een andere uitstraling te geven. Soms is een uitgebreider advies nodig. Bespaar jezelf tijd en laat je verassen met persoonlijk interieuradvies. Bekijk hier de adviezen en kies een interieuradvies dat bij jou past. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies 1: Quickstyling aan huis €225,=

Adviesgesprek aan huis van twee uur. Advies is uit te breiden als er meer tijd nodig is. Ieder volgend uur bedraagt €75,=. Na afloop ontvang je een adviesrapport met alle besproken tips en kleurstalen. Je kunt nu zelf aan de slag.


Advies 2: Interieurontwerp vanaf €950,= 

Voor een verbouwing of verhuizing is dit een passend advies. We beginnen met een vrijblijvende kennismaking van een uur. Hier bespreken we de wensen van het advies. Zodra je ‘groen licht’ geeft op de offerte, werken we een interieurontwerp voor je uit. Bij het presentatiegesprek ontvang je:

moodboard sfeer
, plattegrond met indelingsplan op schaal, 
kleur- en materiaaladvies, 
meubelplan met shoplist, 
accessoires & klein meubilair met shoplist
 en advies voor verlichting.

Het interieurontwerp is zo uitgewerkt dat je er zelf mee aan de slag kunt. Buro Binnenkans kan ook de inkoop met aantrekkelijke kortingen en de uitvoering van je overnemen. Dit advies ontvang je voor een gemiddelde ruimte. Voor extra ruimtes, zoals een speelkamer, slaapkamer en werkkamer brengen we €250,= in rekening.

Advies 3: Woningpresentatie advies: €225,=

Advies aan huis van twee uur om je woning beter verkoopklaar te maken. Na afloop krijg je een actieplan met adviezen die helpen de woning sneller te kunnen verkopen tegen een goede prijs.

Advies 4: Interieuradvies Cadeaucheque vanaf €75,=

Wil je iemand verrassen met interieuradvies? Wij bieden de adviezen ook als cadeau aan. Bestel een stijlvolle cadeaucheque vanaf €75,=.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Buiten Renswoude wordt een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.