Loading...

Winterse sferen

Home / Interieuradvies / Winterse sferen

Zoek je nog inspiratie voor winterse styling-ideeën? We laten zien hoe je je interieur in no time winterproof maakt.

Schapenvacht

Om je interieur een warme look te geven, hoef je niet meteen veel te veranderen. Haal warmte binnen met winterse materialen, zoals dit schapenvachtje (hejliving) van een Gotlandschaap uit Zweden. Het is heerlijk zacht en zorgt op een natuurlijke manier voor warmte.

Plaids

Ook met een behaaglijk plaid van wol en linnen op de bank heb je in een handomdraai een winterse sfeer. De vilten opbergmand van Muuto is een mooie plek voor winterse boekjes en magazines.

Wintertafereel

Een andere stylingtip: zoek winterse items met een verhaal. Die maken je interieur persoonlijk. Deze zwarte gietijzeren pan bij de haard is een loppisvondst (hejliving). ‘Loppis’ betekent in het Zweeds: vintage, tweedehands of brocante. De stompkaars staat tussen bijzondere natuurstenen die je vindt aan de zuidkust van Zweden. Zo haal je het pure leven uit Scandinavië gewoon in huis en creëer je een natuurlijk wintertafereel.

Met deze styling krijg je er zin in: doe lekker de open haard of kachel aan, maak een kop thee en pak een mooi boek. Zo’n fijn plekje! Ontspannen maar.

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

Fotografie: Manon Visser, Kleur en Groen

Reacties(0)

Geef je reactie