Loading...

Fotobehang

Home / Interieuradvies / Fotobehang

Maak eens een statement met je wand. Zo creëer je in een handomdraai een nieuw interieur. Maar hoe je dat? Kies voor fotobehang! Wij zetten de voordelen op een rij.

Persoonlijkheid

Je kunt digitale foto’s van jezelf omtoveren tot prachtig geprint behang. Bijvoorbeeld die mooie vakantiefoto of dat portret van je kinderen. Het leuke hiervan: je geeft je wand een persoonlijke touch en het maakt je interieur uniek.

Functie van de ruimte

Waar ben je als je bovenstaande foto ziet? Het zal je niet verrassen dat je hier in een restaurant bent. Een beeld zegt genoeg om de functie van de ruimte aan te duiden.

Denk zwart-wit

Fotobehang geprint in zwart-wit kan een bepaalde sfeer neerzetten. Zo benadrukken historische foto’s in het zwart-wit nog meer de geschiedenis ervan. Ook houd je het met zwart-wit heel rustig. Alle kleuren die je daar nog mee combineert, maken een mooi contrast. Zoals de groene eetbank op de foto krachtig afsteekt.

Dromen

Ook kun je natuurlijk vice versa denken. Als je je juist op een andere plek wilt wanen dan thuis. Wanneer je wilt wegdromen op het kabelende strand of in een mistig bos. Zo haal je het buitengevoel ook in het najaar naar binnen. Of misschien wil je liever een industriële, botanische, of een internationale sfeer neer zetten in je interieur. Het kan allemaal.

Jouw eigen fotobehang

Hoe doe je het? Heel simpel: jouw persoonlijke fotobehang maak je gewoon via internet. Bijvoorbeeld via Rebel Walls. Als je eigen foto’s gebruikt, neem dan een hoge resolutie van ongeveer 10 mb. Hoe meer details je in de foto hebt, hoe beter. Meestal is er wel eerst een gratis kwaliteitscheck. Ook het aanbrengen is niet moeilijk. Fotobehang wordt gemaakt van hoogwaardig vliesbehang en breng je met lijm direct op de muur aan.

Heb je inspiratie nodig of wil je dat we met je meedenken op welke manier jouw interieur een statement kan maken. Buro Binnenkans helpt je graag. Neem contact op!

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

(Fotografie: Rebel Walls/Buro Binnenkans)

Reacties(0)

Geef je reactie