Loading...

Frisse wind in huis

Home / Interieuradvies / Frisse wind in huis

Een nieuw jaar! Daar horen nieuwe plannen bij. Misschien wel voor je huis. Hier alvast wat tips om mee te beginnen, voor een frisse wind door je interieur.

Ik hoor vaak bij een Quickstyling: “Hoe krijg ik meer warmte en gezelligheid in huis?” Of: “Ik wil een rustig interieur en meer eenheid. Maar hoe pak ik dat aan?”

Schuiven
Neem allereerst je interieur eens goed onder de loep. Stel jezelf de vraag welke meubels nog voldoen aan je wensen. En: passen ze nog bij je huidige levensfase?

Breng overbodige spullen meteen weg of verkoop ze. Ga dan eens schuiven met de meubels en items die je hebt. Een kleine aanpassing kan een groot effect hebben.

Open blik
Kijk ook met een open blik naar je spullen. Sommige items kunnen nog veel leuker worden. Neem dat oude kastje van oma. Met een lik verf is het misschien wel een mooie blikvanger. Of gebruik een kist als bijzettafel of gewoon als stylingitem in een verloren hoekje.

Gewoon doen
Soms moet je ook gewoon durven. Misschien met wat meer kleur. Of juist door een verrassende mix van materialen. Zo wordt een strakke draadstoel met een simpel schapenvachtje een stuk zachter.

Kleine toevoegingen en details kunnen al zoveel sfeer geven. Dat maakt je huis juist zo persoonlijk. Succes!

Wil je toch wat hulp bij een frisse wind door je interieur? Buro Binnenkans helpt je graag. Neem contact op!

● Geef je interieur een nieuwe kans ●

Yolande Schroten
Buro Binnenkans

Reacties(4)

  • Petra
    13 januari 2017, 20:07  Beantwoorden

    Leuke Blog!

  • Karin hensen
    22 januari 2017, 10:39  Beantwoorden

    Mooie website; je kunt zien dat je die met liefde en aandacht opgezet hebt! Leuk je ontmoet te hebben bij Karin en als ik tegen ‘styling struggles’ aanloop, pak ik je visitekaartje erbij!

Geef je reactie