Loading...

Nieuwbouw Arnhem

Home / Nieuwbouw Arnhem

Een jong gezin uit Arnhem riep onze hulp in voor interieuradvies voor hun nieuwbouwwoning in de wijk Schuytgraaf. Het eerste contact was tijdens een flitsadvies op de vt wonen&design beurs in 2017. We hadden meteen een ‘klik’ en nog op dezelfde dag kwam de aanvraag binnen voor aanvullend interieuradvies. Zo gaven we advies over de indeling, de afstemming van de kleur- en materialencombinaties en het nieuw aan te schaffen meubilair.

Deze woning heeft een lichtgrijze gietvloer, die het interieur een industriële en rustige uitstraling geeft. Omdat we hebben gekozen voor een licht kleurenpalet, worden er contrasten aangebracht met zwart, hout en rotan die zorgen voor een warm effect. Daarnaast geeft de subtiele kleur op de lange wand, het oude kastje en het vintage vloerkleed het interieur een sfeervolle touch. Het zelfgemaakte underlayment wandbord met eigen verzamelingen zorgt voor persoonlijkheid. 

Het gezin heeft het interieuradvies uitgevoerd, zoals bedacht. Toen ze afgelopen zomer de sleutel van hun nieuwe huis kregen, konden ze met het interieuradvies aan de slag en hoefden niet meer na te denken over de inrichting.

Buro Binnenkans heeft ons geweldig geholpen bij het adviseren van onze nieuwbouwwoning! Yolande is zeer professioneel & creatief en luistert uitermate goed naar je wensen. We zijn erg tevreden en blij met het eindresultaat en zouden het zo weer doen! Zeker een aanrader!!” 

Ga je verhuizen en wil je ook interieuradvies? Laat ons met je meedenken en voorkom zo keuzestress. Neem contact op!

Project Details

Date: 1 oktober 2018


 Vorige  Toon alle projecten Volgende