Loading...

Familiehuis Randstad

Home / Familiehuis Randstad

Aan een jong gezin met vijf kinderen uit de Randstad gaven we interieuradvies. Buro Binnenkans adviseerde over een functionele indeling en gaf stylingtips hoe het interieur rustiger zou kunnen worden.

De donkere vloer is al zo licht mogelijk gemaakt. De basis van lichte kleuren geeft deze familiewoning een kalme uitstraling. Teveel primaire kleuren en harde kleuren geven een onrustig gevoel. In dit interieur maken we er daarom gedoseerd gebruik van. Zo past deze gele RAR schommelstoel van Vitra hier heel goed, zonder dat het druk oogt.

De indeling van de zithoek is luchtiger gemaakt. Een zitbank stond eerst in de erker. We stelden voor om de twee grote zitbanken tegenover elkaar te plaatsen. Omdat de erker nu meer open ruimte heeft, ziet de zithoek er veel rustiger uit. Ook hebben we rekening gehouden met open zichtlijnen. 

Verder is het ook hier de kunst van het weglaten. En slim gebruik maken van maatwerkoplossingen, zoals de roomdivider. Daarnaast zorgt het afstemmen van materialen en texturen ervoor, dat er harmonie is en dat geeft weer een rustige uitstraling. 

“We zijn ontzettend blij met je adviezen! Ook voelt het heel goed hoe de meubels nu staan. Deze indeling hadden we zelf niet kunnen bedenken.”

Wil je ook interieuradvies? Neem contact op! Foto’s: Manon Visser, Kleur & Groen

Project Details

Date: 25 oktober 2018


 Vorige  Toon alle projecten Volgende