Loading...

Werkruimte Houten

Home / Werkruimte Houten

Voor een werkruimte in een woonhuis maakten we interieurontwerp. We gingen aan de slag met de wensen: een lichte basis aangevuld met kleuraccenten.

We verwerkten de kleuren zachtblauw en mintgroen. De boeken staan op kleur voor een rustige uitstraling in een maatwerk boekenkast. Ook is er een zithoek gecreëerd met de Rotan Egg chair van HK Living, een salontafel en een leeslamp. Het ronde tapijt bakent deze hoek in de werkruimte af. Accessoires voegen sfeer toe en maken het totaalbeeld compleet.

Review opdrachtgever:“Buro Binnenkans maakte een interieurontwerp voor twee werkruimtes en een slaapkamer. Yolande stelt ‘haar hoofd ten dienste van haar hart’: stemt met zorg af op wat wij voor ogen hebben. Ze maakt echt verbinding met onze woonwensen en wie wij zijn, vanuit visie op interieur. Een (h)echte samenwerking die wij als heel prettig ervaren en die steeds leidt tot inspirerende resultaten! Ook fijn: heldere planpresentatie, snel schakelen, haar netwerk en niet op de minuut kijken. Zoek je iemand die jou kan helpen van je huis meer – of weer – een thuis te maken, dan kan ik je Buro Binnenkans van harte aanbevelen.”

Wil je ook een interieurontwerp voor een werkruimte? Neem contact op!

Project Details

Date: 14 juni 2018


 Vorige  Toon alle projecten Volgende