Loading...

Hoofdkantoor R-Go Tools

Home / Hoofdkantoor R-Go Tools

Buro Binnenkans maakte een interieurontwerp en verzorgde de styling voor het nieuwe bedrijfspand van R-Go Tools. Dit internationale bedrijf is ergonomisch specialist en biedt gratis werkplekken om gezond werken te laten ervaren.

De gewenste uitstraling was duidelijk: een onderscheidend interieurontwerp voor het Experience Centre met (vergader)werkplekken. Na een periode van verbouwen is het eindresultaat bereikt.

Passend bij de bedrijfsmissie gingen we uit van basic materialen, zoals staal, beton, hout en glas. Om het interieur een industriële sfeer te geven, is er gewerkt met stalen buizen. De inrichting is daarmee stoer en robuust. Planten geven een groen en gezond accent.

Aan de wanden zijn elementen van hout toegevoegd. Dit materiaal geeft de ruimte warmte. Ook de keuken is op maat gemaakt van steigerhout.

De huisstijlkleuren blauw en rood zijn verwerkt in details. Zo komt het rood terug in de industriële lampen en in de cactussen die speels verspreid staan in de ruimte. Blikvanger is de wereldkaart gemaakt van spijkers en blauw garen.

“Onze klanten reageren enorm positief: unieke showroom, straalt innovatie, gezondheid, creativiteit en een jong team uit. Je hebt met unieke elementen onze wensen goed vertaald in een ontwerp en daarbij ons enorm fijn geholpen hebt tot en met de implementatie”, Vincent van R-Go Tools.

Heeft jouw bedrijf ook een interieur nodig dat past bij de identiteit? We helpen je graag met interieuradvies. Neem contact op!

Project Details

Date: 24 maart 2017


 Vorige  Toon alle projecten Volgende