Loading...

Woonboerderij Zoelmond

Home / Woonboerderij Zoelmond

Deze romantische boerderij (1910) staat in Zoelmond. Alleen al vanwege het weidse polderzicht is dit een prachtige woonplek. Dat vraagt ook om een prachtig interieur. Daarom trokken de kersverse eigenaren, meteen nadat ze de sleutel kregen, bij ons aan de bel voor interieuradvies.

De woonboerderij heeft originele details: een balkenplafond, een hoge opkamer en een authentieke schouw. De indeling van de woning is niet standaard. Dat was ook een reden voor het interieuradvies: hoe delen we deze ruimte effectief en gezellig in? We gingen aan de slag en ontwierpen een aantal aparte zithoeken. Eén bij de open haard, een tv-hoek en een grote eethoek van maar liefst drie meter lang.

De woonstijl omschrijft zich als Scandinavisch, stijlvol en modern. Eenheid, rust en wat kleur zijn hierbij de uitgangspunten. Als kleur wordt gekozen voor mat donkerblauw en daarnaast krijgen alle wanden de kleur Purbeck Stone van Farrow&Ball. Op de vloer komt een licht visgraatparket. Elementen van robuust zwart staal vormen een mooi contrast met de blanke klassieke vloer.

De accentkleuren groen, blauw en een spikkel geel worden verwerkt in details, die speels terugkomen in het interieurontwerp. De accessoires passen bij de materiaal- en kleurkeuzes. De designlabels Muuto en Hay met stoffen van Kvadrat horen thuis in de Scandinavische stijl en zijn toegepast in dit interieurontwerp.

De bewoners zijn blij met het interieuradvies en gaan enthousiast aan de slag om van hun buitenhof iets heel erg moois te maken.

Project Details

Date: 24 februari 2017


 Vorige  Toon alle projecten Volgende