Loading...

Woningpresentatie Geertruidenberg

Home / Woningpresentatie Geertruidenberg

Buro Binnenkans hielp tien huizenverkopers in Noord-Brabant hun woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. We deden dit in opdracht van Studio Staging. Eén woningpresentatie lichten we eruit.

Deze stadswoning is gelegen in de historische dorpskern van Geertruidenberg. Op ons advies is de woning opgeruimd en leger gemaakt. Dit maakt de ruimte groter. Ook adviseerden we om de houten jaloezieën omhoog te doen. Mensen worden blij van licht. Gekleurde muren adviseerden we om wit te verven. Wit weerspiegelt licht en is neutraal. Ook springen de originele details van de woning er zo meer uit. Als een huis lichter oogt, komt het in de verkoop stukken beter tot zijn recht.

Voor de zolder gaf Buro Binnenkans het advies om er een werkplek te creëren. Door het plaatsen van een bureau en stoel, laten we de mogelijkheden van de ruimte zien. Doel is om de woning met deze kleine aanpassingen zo optimaal mogelijk te presenteren. Zodat het huis op de woningmarkt eruit springt en aanspreekt bij de potentiële kopers.

Review Marleen van Leest van Studio Staging specialist in woningpresentatie: “Yolande van Buro Binnenkans heeft tijdelijk de woningpresentatie adviezen van Studio Staging in opdracht van een makelaar in de regio Geertruidenberg waargenomen. Het is best spannend om een freelancer het vertrouwen te geven om je werk van een vaste opdrachtgever tijdelijk over te nemen, maar zij heeft dit integer en professioneel aangepakt, dankjewel daarvoor!”

Wil je ook woningpresentatie advies? Neem contact op.

Project Details

Date: 15 december 2017


 Vorige  Toon alle projecten Volgende