Loading...

Interieur vrolijke noot

Home / Interieur vrolijke noot

Het jonge gezin Van der Graaf met drie kinderen wilde graag een warm huis met een vrolijke noot.

Op de vt wonen&design beurs 2016 was onze eerste ontmoeting. Met de plattegrond van de nieuwe woning voor ons, maakten we een indeling en gaven tips over styling. Daarna gingen we nog een keer langs voor aanvullend advies.

Het was meteen helder: in dit interieur mocht kleur komen. Als wandkleur kozen we voor Bone China Blue van Little Greene. De familie mailde later over deze kleurkeuze: “Het is niet te blauw, niet te groen, niet te grijs. De kleur is precies goed!”

De cognac loungestoel van Dutchbone komt mooi uit tegen de gekleurde muur. Deze fauteuil geeft het interieur een stoer en warm accent.

Eenheid ontstaat als kleuren terugkomen. Daarom de keuze voor een blauwe Rozenkelim. Dit tapijt geeft naast eenheid, ook een vrolijke noot en verbinding aan de zithoek. De grijze bank is van het label Design on Stock. Hiernaast staat de speelse vloerlamp Office van het merk Zuiver.

De stijl van dit interieur is vrolijk, speels en warm tegelijk. De familie schreef later: “Dankzij jou is dit ons thuis geworden!”

Wil je ook interieuradvies? Neem contact op!

Project Details

Date: 26 januari 2017


 Vorige  Toon alle projecten Volgende