Loading...

Scandinavisch Houten

Home / Scandinavisch Houten

Deze week presenteerden we een interieurontwerp voor een bovenverdieping in Houten.

Dit leuke project kwam op ons pad via de vt wonen&design beurs. De opdrachtgever had graag een afspraak met ons gemaakt op het Adviesplein, maar de afsprakenagenda zal al vol.

Daarom planden we buiten de vt wonen&beurs om een Stylingadvies. Dit resulteerde in een totaal interieurontwerp voor de bovenverdieping: een slaapkamer en twee werkruimtes.

De wensen waren duidelijk: licht, rustig en Scandinavisch. Met deze uitgangspunten zijn we aan de slag gegaan.

In de slaapkamer kozen we bewust voor een rustig kleurenpalet. Ook de keuze voor pure materialen, zoals rotan en licht eikenhout geven de slaapkamer een ingetogen sfeer.

In een werkkamer zijn de kleuren zachtblauw en mintgroen toegevoegd. Zo ontstaat er een persoonlijke werkruimte, passend bij de persoon voor wie deze kamer is. De accessoires matchen feilloos bij de Scandinavische lifestyle.

Zeer waarschijnlijk mogen we nu verder met een gedeelte van de inkoop van de accessoires. Om uiteindelijk ook de afstyling te doen. Op dit moment wordt er al hard gewerkt door een heel klusteam. Hopelijk kunnen we binnenkort al meer over dit project laten zien.

Wil je ook een interieurontwerp voor een ruimte in je huis? Vraag gerust vrijblijvend informatie op. We helpen je graag!

Project Details

Date: 27 oktober 2016


 Vorige  Toon alle projecten Volgende